Nov 12 ons 2014

”Tack för att Du finns”

08:34 i kategorin Kärlek,Tankar

Jag satt och skummade tillbaka i min blogg lite smått och såg ett inlägg jag inte kunde låta bli att läsa. Den fick mig att tänka på en person som i perioder funnits i mitt liv det senaste decenniet. En person som, liksom jag, är skolad av livets olika sidor. En person som redan vid första mötet tog tag i min själ. Det är en person som alltid får mig att le, får mig att skratta men också är ovärderligt givmild på olika sätt. En person som ibland ger mig svar på frågor jag bär… svar som inte är medvetet givna… men som får mig att förstå den pusselbiten i mitt liv. När vi har träffats, är mina energidepåer överfulla och det är så dansande lätt att dela med mig vidare.

Till Dig:

Människor kommer in i Ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När Du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur Du skall förhålla Dig till denna person.

När någon kommer in i Ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov Du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa Dig genom en utfordring, för att ge Dig vägledning och stöd. För att hjälpa Dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är där för det Du behöver dom för. Så plötsligt, utan att Du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom Dig.

Ibland provocerar de Dig och tvingar Dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå är att Ditt behov är mättad, Ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön Du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i Ditt liv för en PERIOD, för att det är Din tur att dela med Dig, att växa eller att lära. De ger Dig en upplevelse, lugn eller bara får Dig att le! Ja, kanske lär de Dig eller visar Dig något Du aldrig gjort förut. Vanligen ger de Dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det! Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär Dig livslånga läxor, sådant Du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det Du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att Du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller för resten av livet.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php