Nov 11 tis 2014

En rejäl runda

Att jag tappat stinget lite (nå, inte så lite heller :huh_tb: ) vad det gäller mina välkända promenader jag gick när jag bodde i Kalmar, det är ingen nyhet. Jag försöker slita mig loss från soffhörnet och latmasken emellanåt och ibland går det bra – som i våras när vi från min arbetsplats var ett gäng som var med i stegräknartävlingen

Men idag sparkade jag mig rejält där bak och for till stan. Där startade jag RunKeeper på mobilen och gick… och gick och gick och gick i rask takt. Det slutade på 11.3 km

Jag gick från Drottningtorget/centralstationen och genom stan och kom till Göteborgs ”Central Park” – Slottsskogen. Där gick jag helt annorlunda än jag brukar gå. Jag hamnade på platser jag aldrig varit och det var skoj. För er som inte varit i Slottsskogen, så kan jag tala om att det är allt annat än plan mark där och det blev en och annan stigning

|
|

Jag kan bara säga att jag är nöjd med dagens runda. En gång är ingen gång.. två gånger så är jag på gång… tre gånger börjar det likna något och fyra gånger.. ja, då har det nog blivit en vana… och den vanan skall jag nog sikta emot.

En kommentar till “En rejäl runda”

 1. Micke Linux Google Chrome 38.0.2125.114 skrev den 11 Nov 2014 @ 21:10

  Låter som att foten är bättre. Bra det!
  En ordentlig runda det där.

  Det skall mer till än en stukad fot
  för att få mig på fall 8)

  Ja, det var en runda värd namnet.. lite
  mer som jag är (var) van vid.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php