Nov 06 tor 2014

Det där med vinterkläder

Nu är jag på jakt efter termobyxor. Det är nog 13 år sedan, om inte ännu mer länge sedan, jag köpte de som jag har slitit på genom åren. Av de 2 jag haft, hittade jag bara 1 par i källaren. När jag tvättat dem såg jag att grenen inte är intakt längre. Nå, det skulle väl kunna döljas under en av mina längre vinterjackor… men det är nog hög tid att köpa nya. Dragkedjan i dem har varit sönder ett par år också.

Nu till det lilla bekymret att hitta nya termobyxor. De jag har idag, har jag för mig jag köpte på MAXI. Nu finns inga i den butiken. Inte här i stan i alla fall.

Tittar jag inne i sportbutikerna, så är det ”skidbyxor” för runt 2000 spänn som gäller. De allra flesta i svart :doh_tb: Det måste ju finnas fler än jag som inte vill ha svart!?

När jag googlar runt efter termobyxor, inser jag att fler än jag har problem att hitta till ett bra pris. På ett forum var det en småbarnsmamma som efterlyste ett par enkla, svarta termobyxor att vara ute i snön med tillsammans med sina barn. Helst under 700:-

Det tycks vara hopplöst att hitta! Så jag får nog ”krypa till korset” och kosta på mig ett par ”skidbyxor” – om de är lika varma som ett par termobyxor – men först och främst leta efter en glad färg som syns. Vem vet.. kanske kan jag ha dem i 13-14 år?

Det där med vinterkläder är inte helt lätt att hitta om man bara vill ha något till vintervardags.

Tips emottages tacksamt!

En kommentar till “Det där med vinterkläder”

  1. Micke Linux Google Chrome 38.0.2125.114 skrev den 08 Nov 2014 @ 11:11

    Märkligt det där, att det ska va så svårt få tag på.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php