Nov 06 tor 2014

Dagens väder – man kan lika gärna vara glad

Det är mer än sällan jag använder mig av väderappen på datorn. Orsak? Jag drar upp persiennerna och ser hur vädret ser ut. Det är enda sättet att få rätt prognos.

Många svär sig gröna över alla väderappar som inte funkar ”…som de skall. Titta ut bara.. det stämmer inte:furious_tb: Jag brukar lite smått leende i mjugg :happy_tb: undra varför de inte väljer att först och främst lyfta blicken från telefonen och titta ut, innan de letar sig in i telefonerna för att se vilket väder det är utanför…

Behöver jag säga att svar oftast uteblir :innocent1_tb:

När jag vaknade i morse, hörde jag ett illvilligt hårt smattrande på fönstret. Min tanke var att graderna låg runt nollan och att det var mer is än flytande vatten som droppade ner. Men när jag vred på persiennerna, såg jag att det var varken vitt eller isigt. Det var vatten. I köket visade termometern på +2 grader C.

Tanken på att öppna väderappen på datorn, fick jag i och med att jag fick ett MMS om väder från annan del av landet – lite mer norr över, om man säger så :innocent1_tb: och min väderapp såg ut så här (väldigt så korrekt, måste jag säga)

Tittar man noga, går det att utläsa att vädret ”känns som -2”. 4 graders skillnad, med andra ord.

Jaja… det går inte att klaga på vädret. 1) Det hjälper inte 2) vi har haft en underbar höst med värme och solsken och ingen har väl klagat på det? 3) eftersom det inte hjälper att klaga, så kan man lika gärna vara glad :clap_tb:

En kommentar till “Dagens väder – man kan lika gärna vara glad”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 33.0 skrev den 06 Nov 2014 @ 15:35

    En annan hade det lite kallare som sagt.. :happy_tb:
    Men strålande sol fram till för 30min sedan när moln drog in från ”fel håll” kan man säga” (sydväst nånting)

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php