Nov 06 tor 2014

Dagens tanke

”Arbete är synliggjord kärlek.” Kahlin Gibran

I en familj visar man sin kärlek och omtanke om varandra genom de sysslor man utför. Föräldrarna kanske snickrar ihop en bokhylla eller lagar mat. Barnen kan hjälpa till med att tömma papperskorgarna. Alla visar sin kärlek genom att hjälpa till. Inom familjen är arbetet ett viktigt sätt att säga ”jag älskar Dig”. Men vi vill naturligtvis också säga det i ord. Och vi vill krama och kyssa våra nära och kära. Men det vi gör, det arbete vi utför, visar hur mycket vi bryr oss om, och vem som betyder något för oss. Det arbete vi lägger ner i hemmet är en investering. Det skapar ett hem åt oss alla,ett hem som är byggt av synlig kärlek.

Hur kan jag göra vårt hem bättre idag

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php