Nov 04 tis 2014

Nya racern?

15:05 i kategorin Allmänt

Denna lilla läckerbit stod utanför en stormarknad jag var på idag. Om det är stadsmaktens nya racer eller bara ett reklamjippo – det låter jag vara osagt. Jag har i alla fall inte sett till den förut:

Men jag antar att det finns billigare sätt för polisen att snabbt komma i kapp de som jagas och i sparivern, borde man kanske lägga pengarna lite mer på annat än en läcker sportbil. Kanske bättre löner, fler poliser eller varför inte fler patrullerande poliser på gator och torg? Om jag förstått det hela rätt, så har polisen rätt många utbildade poliser på administrativa tjänster när de borde vara ute på gatorna, där det faktiskt händer saker. Men jag kanske är felunderrättad.

Men men.. denna lilla racer skapade ändå en viss uppståndelse. Det var inte bara jag som var framme och kikade 8)

En kommentar till “Nya racern?”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 33.0 skrev den 04 Nov 2014 @ 16:27

    Haha, förstår det att folk är nyfikna.
    Nyfiken jag med så jag försökte spåra numret men har lite svårt se första (och ev. andra) bokstaven i den bild jag fick skickad..

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php