Nov 02 sön 2014

Högsta värdet på 800 000 år?

Att mänskligheten är en nypa naiv när det gäller vad s.k experter säger, det är ju allmänt känt. Men ibland undrar jag om de tror att människan är precis hur korkad som helst.

Efter att precis ha fått i mig en god lunch, Judas Priest snurrar på med sin fantastiska Electric Eye-konsert genom högtalarna, så ögnar jag igenom Aftonbladet en stund.

Då fångar en rubrik min blick – en rubrik som får mig att smått skratta. FN: Växthusgaserna de högsta på 800 000 år

Min fråga blir således: Fanns människan på jorden för 800 000 år sedan? Hade man någon tanke kring sådana ting som är så modernt sedan industrialismen infördes; klimat? Hade man i så fall antecknat värdet av de olika klimatförsämringarna som sker under vår tid? Men framför allt: Finns dessa anteckningar bevarade till eftervärlden?

Hur kan de annars uttala sig så förbaskat korkat? Jag skulle gärna se de dokumenten, att man faktiskt hade mätinstrument som mätte värden som skulle komma att förstöra klimatet kring jorden 800 000 år senare.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php