Nov 02 sön 2014

Dagens tanke

”Ingenting inträffar två gånger; vi råkar bara ut för samma typ av händelse igen.” Suzanne K. Langer

Den här dagen kommer inte att bli likadan som den igår. Och den kommer inte att vara likadan som morgondagen. Varje dag är annorlunda och fylld av löften – vi kanske hittar en ny vän, eller också kanske vi lär oss något spännande av en lärare eller ur en bok. Vissa saker som vi kommer att göra idag känns bekanta, på samma sätt som det känns att spela ett spel för andra, tredje eller tionde gången. Men ändå är spelet nytt varje gång, därför att spelarna flyttar pjäserna på olika sätt på spelplanen. Det spännande med den här dagen är att den är full av överraskningar. Ingenting vi gör, inget av våra samtal, kommer att upprepas på exakt samma sätt, och det är en påminnelse om att vi alla är unika.

Vilka nya upptäckter kommer jag att göra idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php