Okt 31 fre 2014

En shoppingrunda

16:54 i kategorin Allmänt

Som jag nämnt någon gång förr, så är jag precis urkass på att shoppa. Jag skulle aldrig kunna hålla takten ihop med ett gäng hollywoodfruar i shopping. Det är sååå trist att shoppa. Helst skulle jag vilja ha en stylist som hjälpte mig att hitta stilen på kläder, en skräddare som tog mått och sydde – och helst en skomakare som verkligen gör skor för hand… så skulle de få sköta allt för mig.

Men hur det än är, så är ju förnyelsen till kropp och garderob stundom ett behov så efter ett besök hos föräldrarna idag, så for jag till stan. Främst var det nya jeans och stövletter jag var ute efter. När det gäller skor har jag ett litet delikat bekymmer; så snart jag får en liten klack, så blir det stickningar och domningar i ena foten från trampdynan och fram till tårna. Det är med andra ord inte ett dugg roligt att köpa lite fina stövletter. Mina favoriter som jag haft några år nu, brukar jag undvika för att det känns just så där obehagligt. Jag har ju trott det var stövletten i sig det var fel på men idag när jag provade runt lite, så kände jag av det genast.

Men stövletter blev det. 2 par! :jittery_tb: Expediten tog fram ett par tunna sulor (jag kan inte ha mina inlägg i dessa) med lite stoppning kring fotvalv och trampdyna och det avlastade lite. (om jag la till en tia fick jag, förutom sulorna, ett skofixarkit; En torksvamp samt en flaska impregneringsspray)

Stora shoppingrundan gick vidare och snart hittade jag ett par jeans (det är synd att kalla stretchbyxor för jeans. För mig är jeans äkta deminbyxor) och i en annan butik kom jag över två stickade tröjor och en top/T-shirt av modell lite längre. Det är inget att klaga på idag.

Men jag förstår mig inte på de som fullständigt älskar att shoppa! Men alla tycker vi om olika saker och det är ju bra.

Men nu får det räcka – om jag nu inte hittar en snygg höst/vinterkjol då… för det hittade jag bara i svart och svart är inget för mig!

En kommentar till “En shoppingrunda”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 33.0 skrev den 31 Okt 2014 @ 18:24

    Ohlala.. det var ett tag sen det shoppades här med :)
    Skorna jag använder är väl 6-7år och de nya inför Mexikoresan har knappt blivit använda sedan. De är nog de dyraste jag köpt också dessa Ecco.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php