Okt 29 ons 2014

Dagens tanke

”Det finns ingenting som berör en så – inte ens yttringar av kärlek eller hat – som upptäckten att man inte är ensam.” Robert Ardrey

Det är naturligt att vara rädd. Somliga av oss är rädda för att börja i en ny skola och få nya vänner. Viktiga skrivningar får den modigaste att darra i knävecken. Första gången Du skall vara ensam hemma kanske Du tittar under sängen och i garderoben varje gång Du hör konstiga ljud. Rädslan är helt enkelt en påminnelse om att vi har glömt att låta en högre makt hjälpa oss.

Vi tror ofta att vi är ensamma, men det är vi aldrig. Vi har alla tillgång till en kraft större än vår egen, som bara väntar på att vi skall vända oss till den. Ingenting är för svårt eller för kusligt för oss att ta itu med, med hjälp av vår högre kraft. När vi vant oss vid att låta vår högre kraft jämna marken för oss, slutar vi upp att vara rädda.

Vad kan jag sluta upp att vara rädd för idag, om jag sätter min lit till en kraft större än min egen?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php