Okt 24 fre 2014

Dagens tanke

”Innan han slöt ögonen lät han blicken vandra runt i rummet … bland de välbekanta tingen … som var så glada åt att få se honom igen och som alltid tog emot honom på samma självklara sätt.” Kenneth Grahame

När de flyttade i, var rummet på övervåningen fyllt av skräp. Men med åren blev det så småningom omgjort till gästrum.

När de bestämde sig för att de ville höra en röst till huset, gjorde de om rummet igen. Utdragssängen åkte ut, in kom en vagga och en gungstol. Konstreproduktionerna åkte ner från väggarna och upp kom bilder ur Nalle Puh. Det var inte längre ett gästrum, nu skulle rummet ta emot en baby – en ny medlem av familjen som kom för att stanna.

Vi har alltid en plats för mer och fler i vår tillvaro. När vi är mogna för det, får vi vad vi behöver för vår utveckling.

Vad kan vi lära oss om det liv vi lever genom att bekanta rummen i vårt hem och rummen inom oss?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php