Okt 17 fre 2014

Dagens tanke

”Fruktan gör att människor som borde vara vänner blir främlingar för varandra.” Shirley MacLaine

Ingen är modig i varje enskilt ögonblick. Alla känner vi os generade, blyga, ja till och med fula och dumma ibland. Om vi kunde förstå att det gäller alla, skull de det göra det lättare för att vara vänliga och villiga att prata med nya bekantskaper. Men vi väntar ofta på att man skall lägga märke till oss och bjuda in oss i gemenskapen.

Alla är vi lika, och ändå är vi så olika. Det är naturligt att vara blyg. Till och med de mest populära personerna kan vara rädda och ängsliga. Om vi lär oss vad vi alla har gemensamt, får vi lättare att stifta nya bekantskaper. Och det är tack vare våra vänner som vi utvecklas och får styrka att möta det som ligger framför oss.

Vilka nya människor kan jag bli god vän med i dag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php