Okt 14 tis 2014

Dagens tanke

”Om man aldrig blir rädd eller generad eller sårad, betyder det att man aldrig tar några risker. ” Julia Soul

Undviker vi att skaffa oss nya bekanta, därför att vi är rädda för att de inte skall tycka om oss? Blir vi så generade när vi har begått ett misstag att vi inte vågar försöka igen? När vi blir sårade, tror vi då genast att det är oss det är fel på?

Att vara rädd, blyg eller sårad hör till här i livet. Om man försöker slippa ifrån alla svåra känslor, går man också miste om många fina upplevelser. Om man inte vågar träffa nya människor, kanske man aldrig får några riktig goda vänner. Om man inte vågar gör om försöket, när man har dabbat sig, kanske man aldrig lär sig att bära sig åt på ett bättre sätt. Och om man inte kan visa att man är sårad, kanske man aldrig får reda på att andra känner likadant som man själv.

Vad kan jag försöka mig på igen idag, som jag misslyckades med igår?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php