Okt 09 tor 2014

Dagens tanke

”… men tiden och ödet drabbar dem alla.” Predikaren

Livet, komedins regissör, låter alltid sker och ting gå en liten aning galet. Alla vet vi vad som skulle vara rätt och riktigt, men rätt häst kommer ibland sist i mål, och det de elaka som får alla pengarna. De kloka, som vi, är det ingen som bryr sig om, och de goda kommer i klammeri med rättvisan. De skenheliga fuskar med skatten, men de åker aldrig dit, så som vi fattiga och behövande, och de värsta syndarna klarar sig undan i grevens tid, medan de bäst rustade ibland faller döda ner.

Om de bäst uttänkta planer inte går i lås, kanske meningen är att vi skall lära oss att inte ens så viktiga saker är viktiga, när allt kommer omkring.

Kan jag se att mina misslyckanden i själva verket är förklädda framgångar?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php