Okt 07 tis 2014

Bluffmail på Bing-översatt svenska?

I min inkorg i morse med rubriken Re: (som om avsändaren svarat på mail jag skickat.. vilket självklart är fel) fann jag detta mail. Jag kunde inte låta bli att läsa det.. och som vanligt var det på usel svenska. Förmodligen har man använt sig av Bing för översättning. Att det dessutom finns ”hemlig kopia” till mig också.. det är ju intressant. Undrar vad affärsförslaget är? Det framgår inte… men hur som haver.. jag har kastat mailet i soptunnan och tömt den… Fler än jag som får liknande mail?

Avs: Safia Al Jalloud
Hemlig kopia: mig

Jag ber mitt budskap att träffa dig och din familj vid god hälsa, som ni med mig att be för fred och stabilitet i det syriska folket. Jag är Safia Al Jalloud änka från Syrien med 2 barn som söker asyl för närvarande på Malta: på grund av inbördeskriget i mitt land.

Jag letar efter en ärlig och god hjärt personen att samarbeta med mig och hjälpa mig att uppnå prestation min familj saker. Jag letar efter ett säkert land att leva med mina 2 barn och satsa på.

Jag har ett bra affärsförslag att dela med dig jag letar efter bra investerare att samarbeta med mig,: eftersom jag vill bygga på investeringar utanför mitt hemland, är Syrien inte en säker plats längre, och jag har inte för avsikt att återgå . Vänligen svara tillbaka om du är uppriktigt intresserad av min verksamhet förslag.

En kommentar till “Bluffmail på Bing-översatt svenska?”

  1. Nett Windows NT Google Chrome 37.0.2062.124 skrev den 08 Okt 2014 @ 09:04

    Dessa bluffmail, de åker raka vägen till skräpkorgen här ;)
    Tack, det blir nog bra med huset även om man undrar då och då vad är det jag har gett mig in på ;) Kram

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php