Okt 05 sön 2014

Såg Du mig på fejjan idag?

Alltså – har man en gång varit involverad i Facebook tycks det vara fullständigt hopplöst att komma därifrån, även om man som jag, inaktiverat sitt konto.

Som omväxling tänkte jag logga in på Spotify och lyssna på musik medan jag packade undan lite. När packningen var klar, skulle jag ta och kolla mailen. Gissa om jag blev förvånad – eller egentligen kanske inte – så hade jag fått en ”Välkommen tillbaka till Facebook”-mail!

Jag ringde syrran så hon kunde se om jag verkligen var tillbaka – och det var jag. Snopet! Mot min vilja, så aktiverades mitt konto så fort jag loggade in på Spotify. Det är som om hela förbaskade världen måste vara sammanlänkad med Facebook av någon anledning.

Undrar om jag skall skapa nytt Spotifykonto eller strunta i det helt?

Jaja, har Du sett mig spöka förbi inne på fejjan så var det inte helt frivilligt, men Du såg inte i syne.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php