Okt 04 lör 2014

Framåt

Sidan är väldigt orange nu – lite 70-talsdito. Men har jag nu gett Micke fria händer, så har jag 8)

Framåt, ja… livet är just nu i ett progressivt fas och det är helt och hållet så det skall vara. Vi kommer alltid till de olika faserna i livet där det stundom rusar framåt, ibland bakåt, andra gånger står det stilla så vi kan andas, njuta och leva lite, reflektera, leta efter luft, andas igen… och så tar det fart igen.

När saker och ting inte löser sig som vi vill – eller för min del när jag vill :innocent1_tb: och i synnerhet inte där jag vill, då måste jag agera på egen hand. Nå, så är det med allt i livet. Det är sällan andra får saker att hända för oss. Men nu rullar bollen i livet fort och det är bara detaljer som skall fixas.

När beslut är fattade då brukar i alla fall jag, tappa tålamodet med livet. Då skall saker hända helst föregående vecka! Men hur som haver, påbörjade jag en viss delprocess i somras för att nå målet, men i båda de processerna jag gav mig in i, står det stilla.

… och som sagt, skall man komma någonvart i livet, så måste man agera själv. Så nu är det gjort. Igår var det stora bävansdagen som inte blev av i torsdags… och stenarna föll från mina axlar och anspänningarna som gav sprängande huvudvärk, rann av mig sakta.

Tänk så skönt det känns när tunga steg är tagna, beslut som är fattade blir genomförda… och allt detta beror på en fika i onsdags! Liten tuva stjälper stora lass och liten fika blåser eld i glöden så något händer!

Det är så härligt när livet är i en progressiv fas även om det går, delvis, åt ett annat håll än det jag tänkt mig. Men när saker inte händer där jag vill, får jag se till att det händer ändå, även om det blir via omväg. Men tänk vad spännande livet är!! Så mycket nytt jag kommer att uppleva! Så många nya erfarenheter jag tar och plockar längs vägen.

För nu är jag på väg! På väg åt rätt håll!

Framåt! Nu kör vi!

En kommentar till “Framåt”

  1. Micke Linux Google Chrome 37.0.2062.117 skrev den 05 Okt 2014 @ 17:47

    Ha, du satte tonen själv med den orange texten i sidhuvudet. Säg till om det blev för mycket :)

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php