Okt 03 fre 2014

Det blev inte precis som jag tänkt mig….

09:22 i kategorin Allmänt

Igår hade jag en stor händelse på gång – men det blev inte precis som jag tänkt mig då det saknades den person som skulle tilltalas i frågan. Förhoppningsvis blir det av idag.

Men det blev rätt bra ändå. På förmiddagen tog jag en tur in på Nordstan och kikade lite. Flertalet klädaffärer skyltade ut REA och det är ju alltid skoj att titta på nedsatta prisvaror. En och annan jacka provades och den jag fastnade för var det 20% rea på. Nå, jag var ändå lite skeptisk till priset. Är den varm nog? Kommer det bli som när jag köpte min parkas för 2 år sedan.. den ser varm och go’ ut men det blåser rakt igenom det? tänkte jag och tittade vidare.

Då fann jag ett par klädställningar med ”Halva reapriset” och det smakade ju gott att uttala.. ”Halva reapriset”…. Oj, vad små storlekarna var… men jag hittade en storlek som passade… jag provade.. hängde tillbaka.. provade igen… och gick till kassan. Där visade det sig att det blev ännu billigare än halva reapriset!

Så även om jag inte fick mitt huvudsakliga ärende gjort igår, så blev det rätt bra ändå.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php