Okt 01 ons 2014

Prinsessor, tiaror och sushi

16:45 i kategorin Allmänt

En kollega och jag hade stämt träff på stan för en fika. Hon har semester denna veckan, bara därför att. Ibland måste vi ta lite ledigt för att samla krafter så vi kan komma vidare i tillvaron.

Vi satt kanske en timme på ett café och pratade och vips hade vi kommit in på tankar om framtiden. Hon bara gapar och tittar på mig och bryter ut i ett gapskratt! Det visade sig att vi bar på samma tankar och plötsligt var vi eld och lågor, bollade idéer och funderingar och vi kände oss båda rusiga av energi och lycka! Tänk – där har vi gått sida vid sida och samarbetat utan att känna till att vi båda närde samma tankar! Så nu gör vi slag i saken och börjar på nästa fas!

Fulla av fnitter och glädjeyra promenerade vi in till Haga och kikade lite. Det går inte låta bli att titta in i de olika små charmiga butikerna… vi skrattade som bara lyckliga kan göra och vi gick in till en antikvariehandlare och tittade på alla vackra ting. Där fanns också en vacker tiara som kollegan först provade – och sedan jag – och vi kom fram till att det vore väl fint om vi kunde väcka våra patienter på morgonen med en tiara på huvudet. Vilket skratt det skulle bli! Vilken lycklig dag det skulle bli mitt i all förödelse.

Nå, vi hängde tillbaka tiaran och tittade vidare för att sedan promenera vidare på stan och samtala om våra planer.

Till slut hamnade vi inne på Nordstan där vi skulle äta lunch; sushi. Det var första gången för kollegan och nej, det var inget för henne. Men det har varit en helt underbar dag med massa energikickar och en lycka som sprudlar i kroppen likt sockerdricka!

Det är skönt att veta vart kompassen visar och som de prinsessor vi är, så kommer vi att gå långt – med eller utan tiaror och sushi!

P.S Vi gladde också en sjukskriven kollega med en ”selfie” från favoritundersköterskorna :smile2_ee:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php