Sep 29 mån 2014

5 pass på 3 dagar

Varför skall det vara så svårt att få in extrapersonal på helger? Det är nog lika över hela landet. Vi var i behov av extravak för en orolig patient men vi hade tur att kunna få in personal från annan avdelning på förmiddagen både lördag och söndag så stannade jag kvar efter mina egna timmar båda dessa dagar. Att jag känner mig mör, susig i huvudet och lätt berusad av sömnbrist är ingen överdrift, men allt går med ett sjusärdeles gott humör och fina kollegor.

… och en fantastisk student som sett till att baka lite gott till igår: En kladdkaka med någon ost samt hallon! Den var verkligen något ljuvligt att sätta tänderna i!

Projektet att göra fler matlådor i helgen – det sprack. Men det har blivit ett gäng nu efter att jag kom hem från dagens pass. Dessutom har jag gjort min rehab-träning så jag är mer än stolt. Det är bara att hoppas på att John Blund inte sviker i kväll. Det är jobb i morgon igen.

Precis nyss så jag en liten röd ton bland mina små paprikor!

Nå, den är nog mer rosa än röd – men den är inte grön i alla fall! Frukterna har inte vuxit så mycket sista veckan, men det kommer väl. Tomatplantorna tar sig i alla fall.

Trots att jag är trött efter dessa 5 arbetspass på 3 dagar, så är det med ett bultande hjärta av lycka och ett lycksaligt leende över hela mig, som jag ser fram emot att inom relativ snar framtid få ha lilla barnbarnet för mig själv en hel helg!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php