Sep 23 tis 2014

Träning, träning …

20:06 i kategorin Träning

Nu har jag kommit igång med min rehabträning på allvar. Startskottet gick igår och det handlar om träning både för mina höft- och nacke/axlar/bröstryggbesvär. I stort sett från hårfäste till fotsula.

Det tar tid att genomföra programmen för det är inget man gör i brådrasket. Noga, stillsamma rörelser, känna efter så jag gör rätt… och ja, igår knastrade det något vansinnigt i nacken så jag trodde huvudet var på väg att lossna.

Idag var det annorlunda trots samma rörelser och stretchning. Skall sanningen fram tillhör jag kategorin människor som i alla tider underskattat just stretchning och det sura äpplet får jag bita i nu. Så till alla er som ännu är unga; skaffa ett bra stretchningsschema och börja redan nu, så kanske ni slipper en del bekymmer längre fram i livet.

Nu har jag lagt upp schemat som så att det blir måndag, tisdag, torsdag och fredag som övningarna skall göras. Så de dagarna kan jag inte boka in något annat för närvarande. Mitt mål är att göra detta under 4 veckor och sedan utvärdera. Kanhända det går att minska träningen sedan. Men det får jag utvärdera då.

Idag fick jag sista dosen med akupunktur för trochanteriterna (höftproblemen) och det återstår att se om det har effekt på sikt eller inte.

Men just nu känns det lite som om livet består av träning, träning, träning….

En kommentar till “Träning, träning …”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 32.0 skrev den 23 Sep 2014 @ 21:59

    Jag har inte kommit igång med nån träning jag.. tror jag försöker sova bort det lite istället.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php