Sep 21 sön 2014

Träningshörnan

15:11 i kategorin Hälsa,Träning

Nu har sonen hämtat det som skulle hämtas från rummet han haft tillgång till. Sin loftsäng har han lämnat kvar då det finns säng där han hyr möblerat.

Nu har jag städat ur och ställt i ordning så den som vill ligga på slafen och ha koll på att jag gör min träning (rehab.träning för den som inte förstått det) är välkommen att klättra upp och peppa mig :clap_tb:

Yogamattan behöver jag inte eftersom massagebänken inte är för mjuk för vissa ryggövningar bl.a så den kan jag lägga undan igen.

I morgon sätter jag fart på allvar. Två dagar gjorde jag stretchövningar jag fick gällande bröstrygg- och nackregionen och jag var mycket försiktig – men det känns att de musklerna behöver en rejäl omgång. I morgon blir det – förutom stretchövningarna – styrkeövningar med hjälp av träningsbandet jag köpt… och så skall jag träna rygg- och ben och trochanter efter det schema jag fick av min f.d sjukgymn… förlåt.. fysioterapeut heter det nu. Så är det bara att hoppas det blir bättre.

Lite till och ifrån har jag funderat på att också överlämna mig åt en naprapats bedömning för att se vad han kan göra… om han kan göra något – och jag säger ”han”. Det finns bara en som jag vet är bra och hans rykte är så bra att det räcker att man säger hans förnamn, som är ganska så vanligt, så vet alla i den staden vem det är – även om de själva aldrig varit hos honom. Men den funderingen skall jag suga på lite till – och det blir aktuellt lite senare i så fall för självklart finns han inte i denna stad 8)

P.S Sonen hämtade Katten Kattis igår :clap_tb: så nu behöver jag inte tänka på altandörrar och stängda andra dörrar när jag vill vädra! :clap_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php