Sep 20 lör 2014

En dag i sol, färg och inköp

19:08 i kategorin Allmänt

Att vakna upp till ett vagt fågelkvitter är inte helt fel. Att solen varit på bästa humöret och skänkt Göteborg en strålande dag, har varit det bästa.

Först blev det att fixa tvätten och sedan tog jag en tur till Reningsborg för att utöka min kokbokssamling. Lite nya recept stod på agendan. Det blev ännu en bok av Viktväktarna och nu med recept ”från hela världen”. Några nya, några recept har jag redan i förra boken.

Hem med den och sedan en tur till stan. Där gick jag i sakta mak till Kungsportsplatsen och satte mig vid Vallgraven och njöt av telefonsamtal och solsken. I Bältesspännarparken var det fri fika för de som önskade men jag nöjde mig med att svara på frågor gällande nya cykelvägskyltar m.m En trevlig stund med en käck ung man från Trafikverket.

En parkbänk vid kanten av Heden, intill Södra vägen, blev nästa stopp. Ännu ett härligt telefonsamtal och sedan strosade jag vidare. Ner mot stan igen och där tog jag bussen över till Hisingen för att gå in på Rusta och köpa ett träningsband och sedan blev det bussen hem.

Maten hade tinas så det var bara att koka ris och värma grytan. En thaiinspirerad sådan. På med skorna igen och sedan en tur ner till lillasyster och hennes hund. Det var ett tag sedan. 21 grader ute vid 17-tiden. Det kallar jag sommar.

Nu är jag åter hemma i lugn och ro, nöjd med min dag fylld av solsken, härliga samtal med söner, vänner och syster. I morgon är en ny dag och då skall jag börja ta tag i mitt blivande träningsrum, så snart sonen hämtat det han skall ha där.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php