Sep 20 lör 2014

Dagens tanke

”Utbildning borde innebära att man lär alla att upptäcka att de är unika.” Leo Buscaglia

Alla är vi olika, vilket innebär att det inte finns någon annan människa i hela världen som är exakt likadan som jag. Ingen ser ut exakt som jag. Ingen annans röst låter exakt likadan som min. Och ingen hittar på en exakt likadan berättelse som jag.

Alla har vi skapats för ett speciellt ändamål. Kanske för att vi skall undervisa en god vän, kanske för att vi skall hjälpa en syster eller bror. Varje dag har vi möjlighet att erbjuda någon vår hjälp, vår speciella begåvning. Att vi finns till är ett sätt att visa hur mycket vi betyder för vår familj, för grannar, för hela världen.

Vilken uppgift väntar mig idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php