Sep 19 fre 2014

Vilken fredag!

Strålande solsken! Rena rama sommaren! Altandörren står öppen och precis som på sommaren, när folk är iväg till badstranden, på semester etc – så är det bedövande tyst utanför. En och annan fågel säger något till någon… men i övrigt; tyst!

Mitt lätta knappande på tangentbordet är det som stör mest. Men denna fredag är en underbar fredag som vittnar om något positivt. Jag andas in lugnet och den positiva känslan och bär med den under dagen.

Till er alla:

En riktigt trevlig fredag och helg! :wub_tb:

En kommentar till “Vilken fredag!”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 32.0 skrev den 19 Sep 2014 @ 23:37

    Detsamma!
    Trevlig helg. :wub_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php