Sep 17 ons 2014

Vital-metoden

Tidningen Hälsa damp ner i mitt brevinkast igår. När jag la mig för natten, valde jag att bläddra igenom den lite. Det fanns en artikel om hur man kunde massera bort sin huvudvärk och den kallas för Vitalmetoden.

Är det någon av er som känner till metoden och är den så effektiv som sidan vill påskina? Enligt hemsidan finns det en praktik i Göteborg – är det någon som testat den? Vad är betyget? Det är en dyr behandling, 700:-/tillfälle och det skall till att det funkar om jag skall kosta på mig något sådant. Dock står det i artikeln att om man inte är hjälpt efter 10 behandlingar, får man pengarna tillbaka. En sådan garanti borde vittna om att behandlingen fungerar.

Nacken börjar allt mer ”knipa” och hugga. Axlarna är mer eller mindre stenhårda och det påverkar hela min dagliga tillvaro. Visst, det kanske har med ryggen att göra i slutänden, men det ger mig inte alltid lyckliga dagar. Så – Du som testat; vad är Ditt betyg på Vitalmetoden?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php