Sep 17 ons 2014

Paprikor och tomater

Idag på morgonen har jag fått flytta på min paprikaplanta. För att den skall fortsätta växa, så kunde den inte stå kvar på fönsterbrädan. Nu har den fått plats på ett gammalt cafébord jag har och står framför fönstret

Frukterna växer till sig allt mer och det är en spännande tid framför mig nu

En liten närbild också

Tomaterna tar sig ….

… och så små de är, så doftar de tomatplantor när jag lägger näsan intill

En granne har en stor tomatplanta på sin balkong men jag undrar om det inte börjar bli för kallt för den där…

Mina små skrämda gurkplantor samt citronplantor har jag planterat om idag på morgonen så nu hoppas jag de tar sig lite fortare. Jag hade ännu en liten tomatplanta som inte var omplanterad. Det märks skillnad i storleken på den och de jag planterade om tidigare men nu skall väl också den skjuta i höjden.

Håll tummarna!

Har Du planterat något i höst som det inte är, enligt konstens alla regler, rätt tid att plantera? Hur tar de sig?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php