Sep 16 tis 2014

Kudde vs nacke och axlar

Om det är kudden det är fel på, det vet jag inte men jag har en stark känsla när jag lägger mig på den, att den kudden jag har, spelar en viss roll till min numer allt mer stela och onda nacke. Axlarna tar därmed stryk och jag kommer på mig själv med att ligga med axlarna uppdragna :wacko_tb: Det känns som om jag har ett grovt spjut i nacken och det är inget som känns bra på något vis.

Kuddarna köpte jag i samband med sängen på KungSängen i februari 2013. De är alltså inte så gamla. Men nu behöver jag kudde/kuddar som är bra för min nacke (och det är så illa med nacken att jag nog måste vara lite ”otrogen” min vanliga massör för att få ordning på det, för det är ännu en dryg månad innan jag har tid till honom :down_tb: Får se om jag kan bli tipsad om någon mycket bra)

Hur har Du det på kuddfronten? Alla tips skall beaktas. Tempurkudde? Kudde-för-nacken? Fjäder- eller dunkudde? Jag sover på sidan och favoritsidan är höger men som det nu är, snurrar jag mest runt för att hitta ett bra sätt att sova. Syntetkuddar göre sig en besvär… nåja, tempur är väl en form av syntet.. men nu tänker jag på billiga skumplastkudda á la IKEA. Nej, kudden skall vara av bra material.

Så nu är det kampen ”Kudde vs nacke”.

Hjälp mig hitta rätt!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php