Sep 11 tor 2014

Sverige står stilla

Vart fjärde år står Sverige stilla ett halvår. Det är halvåret innan det är val. Arbetsgivare vågar inte rekrytera och anställa, ledningsgrupper vågar inte fatta beslut… media pratar bara om valpropaganda och pajkastning sker av politiker som skall stå i ledande positioner och sandlådan kommer fram.

Sverige står stilla och många kommer ingen vart i väntan på valresultatet. Arbetslösa stampar men kommer inte fram för att arbetsgivare väntar på valresultat. Ändå krävs de på att fortsätta söka jobb där ingen vill anställda i vänta på valresultatet. De som har jobb men vill byta, kommer inte loss från sina gamla arbetsplatser – för att en potentiell ny arbetsgivare inväntar valresultatet och direktiven efter det.

Det är en stor frustration för alla, vilket vi vill eller inte. Vi drabbas alla av att ingen vågar fatta beslut åt något håll.

Sverige är ett kösamhället och alla rättar sig i leden för att stå och vänta medan landet Sverige står stilla.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php