Sep 11 tor 2014

Schäslong

Efter akupunkturen åkte jag till stan. Där kunde jag inte motstå att gå in på Chilli för att kika runt lite. Allt sedan jag var liten har jag önskat mig en schäslong – men ni vet hur det är: tiden rusar iväg och så mycket annat kommer i vägen.

När jag såg den kunde jag inte motstå att både provsitta och -ligga den. Visst är den helt underbar!
schäslong

Fast färgen… :ponder_tb: nå, varför inte en rejäl färgklick? Tänk er mig liggande där lite lojt avslappnad med en knippe goda, kärnfria druvor i ena handen, ett fat god, lyxig choklad på ett litet bord framför mig och en glas roligt bubbel i andra handen. WOW! säger jag bara.

Nå, nu har jag inte beslutat mig för den – men förr eller senare så skall den införskaffas och inte nog med att farmor Majsan skall lyxa till det i den – den passar alldeles utmärkt till en liten prinsessa att äta choklad i när hon är stor nog för det 8)

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php