Sep 10 ons 2014

Dagens tanke

”Ge världen Ditt bästa, så får Du det bästa tillbaka.” Madeline Bridges

Ibland är vi uttråkade och slöa,och då gör vi inte vårt bästa. Då kanske vår handstil blir svårläst, eller vi kanske hoppas över en brevlåda, när vi delar ut tidningarna. Vi kanske dagdrömmer i stället för att lyssna uppmärksamt på vad en god vän försöker tala om för oss. När vi inte är uppmärksamma på vad vi sysslar med eller på människorna omkring oss, kommer vi antagligen gå miste om något viktigt, därför att man får lika mycket som man ger. Och det gäller för alla områden i livet.

När vi är vänliga mot våra vänner, vår familj, ja, även personer som vi inte känner särskilt väl, kommer vi att bli bemötta med vänlighet. Hur vi blir bemötta av andra, beror på vår egna attityd och vårt eget uppträdande.

Hur skall jag kunna göra världen vänligare idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php