Sep 06 lör 2014

Dagens tanke

”Jag glömmer aldrig att det är ett nöje att bara finnas till.” Katharine Hepburn

Den första goda nyheten på dagen är att vi vaknar. Vi andas, hjärtat slår, hjärnan fungerar. Livets äventyr kan börja. Vad har dagen i beredskap åt oss? Vi har ingen möjlighet att veta vilka överraskningar som väntar oss.

Vi kan se fram emot inte bara det väntade utan framför allt det oväntade. Vem kommer vi att möta? Vad kommer vi att få se? Vad kommer vi att köra oss? Vad kommer vi att skratta åt? Hur kommer vi att kunna hjälpa andra? Kommer vi att bli älskade och kommer vi att älska?

Nu när vi har fått upp ögonen för hur vacker den här dagen är, skall vi vara vakna för nya intryck. Låt oss gråta när vi är ledsna, le är vi känner oss berörda och skratta åt det roliga i livet som ligger framför oss.

Vad har jag att vara tacksam för idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php