Sep 06 lör 2014

Äggskal som botar hudåkommor?

Vad säger Du om det? En artikel i GT/Expressen ger oss 10 fina tips om vad vi kan göra med äggskal. Till exempel så kan Du få ett mindre bittert kaffe: Lägg ett äggskal till kaffesumpen i filtret, och din morgonkopp smakar mindre bitter. Släng sedan filtret och allt i komposten.

Eller varför inte den perfekta ansiktsmasken: Krossa torkade äggskal i en mortel och blanda pulvret med en äggvita. Sen har du den perfekta hud-åtdragnings- masken för ansiktet! Låt det torka innan det sköljs av.

Klicka upp länken till GT/Expressen och se om några av tipsen kan vara något för Dig… som t.ex att använda äggskal som kruka!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php