Sep 05 fre 2014

En skön start på dagen

Klockan ringde 6.45 trots att det är ledig dag. Tvättstugan var bokad till kl 7 och det som skulle tvättas, var sådant som katten fått ligga på: någon filt samt de överdrag jag haft på köksstolarna. Två små hallmattor också, som sonen skall ha i sin nya lägenhet. Dessa katthårsdränkta textilier är lättare få rena från katthår med hjälp av torktumlaren, något jag inte har själv.

Medan maskinerna var igång, passade jag på att inviga mina nya proffsfönsterputsarprylar på skuggsidan. Vardagsrummets fönster tas i helgen då det ändå skall göras en del förändringar där. Det är så otroligt skoj att kunna använda proffsverktyg. Allt går lättare!

Frukosten blev en skön smak av laktosfri yoghurt från Alpro som jag skar ner en mycket god kiwi i. Jag pressade också morotsjuice av söta, fina morötter.

Solen skiner och det är snart dags att bege mig av ut för att avnjuta denna brittsommarvärme. Jag skall lägga bovete och solrosfrön i vatten några timmar för att färdigställa müsli senare i kväll. Det blir att göra en dubbel sats för att ge bort hälften till min son, som tycker mycket om den.

Det har varit en riktigt skön start på dagen.

2 kommentarer till “En skön start på dagen”

  1. Ole Mac OS X Safari 537.78.2 skrev den 05 Sep 2014 @ 09:11

    Underbart att se att livet er som det skall :) Ha en vacker dag :)

    Det samma Ole! Hoppas allt är underbart där uppe
    norr om norr ;) Ha en skön dag, Du också!
  2. Ole Mac OS X Safari 537.78.2 skrev den 08 Sep 2014 @ 19:52

    Så lenge man er glad :) så leker livet :D alt er topp :D

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php