Sep 04 tor 2014

Proffs

25 april i år var jag och hjälpte föräldrarna att putsa fönster. Pappa hade varit iväg till Städcentralen någon gång och köpt fönsterraka och tvättpäls och dessa proffsverktyg skulle jag nu få testa.

Fönsterputs brukar gå relativt fort och jag har inga problem med att göra det. Dock har jag dragit på det under åren som gått för jag har tyckt det varit svårt få riktigt rent och fint samt fritt från ränder.

Min ene son, som arbetat som fönsterputsare, har gjort klart för mig vilken skillnad det är på vanliga hushållsverktyg och proffsverktyg, och igår – efter att jag testat själv i april – så gick jag in till Städcentralen här i Göteborg och inhandlade fönsterputsverktygen.

Visst, det kostar en slant (400:- ) men det är värt varje krona! Det har aldrig varit så roligt att putsa fönster som i april! Min lediga helg är räddad :clap_tb: för här skall putsas fönster för glatta livet! Jag skall drista mig till att putsa emellan fönstren också. Det gjorde jag inte i våras.

Att ha proffsverktyg, oavsett vad det gäller, betyder mycket för hur roligt ett mindre skoj arbete kan bli. Så till er alla som inte tycker det är världens roligaste arbete att putsa fönster, till er som tycker det är okej roligt men anser det är svårt få riktigt rent: ta Dig till närmaste städcentral för proffs och handla! Det är värt varje krona! Själv känner jag spontant att det skulle lätt bli fönsterputs 4 gånger/år i stället för 2. Rätt verktyg gör verkligen skillnad!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php