Sep 03 ons 2014

Potatiskaka och tatuering

Just nu gör jag dagens lunchlådor från min vegetariska lista: potatiskaka. Den innehåller kokt potatis, purjolök, vitlök, salvia, salt och peppar, vita bönor samt riven ost (jag valde Västerbottenost). Kakan puttrar i stekpannan och jag lyssnar på musik. Låtvalet föll sig på Dropkick Murphys ”Rose tatoo” och det påminner mig om att jag skall beställa tid till tatueraren igen. Mina barns namn finns tatuerade i en ros och nu skall nästa generations namn skrivas in. Från faderns namn som står skrivet i ett av kronbladen, skall en roskvist dras till en rosknopp alternativt en liten miniros där sondotterns namn skall skrivas in. Tatueraren skall självklart få vara med och skissa på den och se så det blir just så vackert det kan bli. Ens barn och barnbarn och ytterligare generationers barn är just det vackraste vi har.

Så till mina högt älskade barn – ännu en gång – och till mitt älskade barnbarn: Denna låt är och förblir till er:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php