Aug 30 lör 2014

Dagens tanke

”Om jag gråter, låt tårarna spola bort Din rädsla och skapa en kärlekens regnbåge åt Dig.” Thom Klika

Det krävs både sol och regn för att det skall bli en regnbåge på himlen. Regnbågen med alla sina lysande färger är både vacker och sällsynt. Regnet faller på jorden som de tårar vi alla ibland fäller. Solen skiner som den lycka vi upplever inom oss, när vi känner oss tillfreds.

Regnbågens färger är som alla de olika känslor vi upplever. Låt oss säga att rött står för vrede och grönt för rädsla, orange för glädje och lila för tillfredsställelse. Alla dessa känslor tillsammans blir en hel människa, liksom alla färger tillsammans bildar en regnbåge. Vi blir färgstarkare som personer om vi lär oss att ge uttryckt åt alla våra känslor.

Den som lär sig att dela med sig av sina känslor, utstrålar lika stor skönhet som regnbågen på himlavalvet.

Vem kan jag dela mina känslor med idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php