Aug 29 fre 2014

Paprika?

Förra våren planterade jag en del frön och ställde i köksfönstret. Zimba, som då levde, road sig med att riva ner hela lilla växthus och det var bara att rädda det som räddas kunde. Vad som klarade sig, var denna planta;

Hela tiden från förra året har den varit en liten tanig grön kvist som jag inte fick ordning på om det var chili, paprika eller någon citrusfrukt jag sått.

I sommar har den likt en tonårsgrabb, vuxit till sig på kort tid och blommorna kommer i massor.

Idag såg jag en liten frukt:

Kan det vara paprika?

Det återstår att se. Spännande värre.

Jag har också för några dagar sedan, planterat citronfrö, kvisttomatfrön (direkt från tomaten) samt gurka. Det kommer små rackare från dem alla. Gissa om det är en spännande tid just nu när det gäller sådd.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php