Aug 29 fre 2014

En ny spännande maträtt

18:08 i kategorin Hälsa,Mat och bak

När jag kom från jobbet, började jag genast göra matlådor för kommande arbetspass. Dagens för min nya maträtt blev en marockansk gryta på tofu.

Innehållet i den är gul lök, vitlök, morötter, aubergine, zucchini, olivolja, mald kanel, mald, spiskummin, mald koriander, tomatpuré, grönsaksbuljong, tofu, torkade aprikoser, färsk koriander, färsk mynta, pinjenötter samt salt och peppar. Det skulle ge 4 portioner á 3 viktväktarpoints per portion för den som är intresserad (jag har ingen koll på räknandet av poäng, så jag vidarebefordrar det som står i kokboken.) Jag fick ut 5 portioner men å andra sidan anser min ene son att det är matlådor tillägnade en mygga!

Det där med tofu är helt nytt för mig. Men varför inte prova lite nytt när jag ändå är igång med omstruktureringen av kosten för en tid? Gott doftade det i köket och gott smakade det.

Det är alltid spännande att smaka nya rätter så denna skall jag göra fler gånger.

Men nu… dags att vända blad och leta nya recept.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php