Aug 28 tor 2014

Flyttlass, mat och sex

Ene sonen har nu fått ett andrahandskontrakt ett år framåt. Det gäller en lägenhet där vi känner lägenhetsinnehavaren. Alla papper är godkända och klara från bostadsföretaget och sonen kan nu tömma mitt förråd på sina saker.

Under eftermiddagen har jag gjort lite matlådor. Det blev en soppa jag inte förut tillagat: Potatis- purjolök- och squashsoppa. Den är gjort på just potatis, purjolök och squash som fått koka en stund i grönsaksbuljong som är kryddad med lite timjan. Mixat i matberedare och sedan hade jag i en liten bit mozarellaost (jag har inte helt tagit bort laktos under dessa 2,5 åren jag varit mer eller mindre laktosfri, men näst intill) och lät den smälta i soppan, samt att jag kryddade lite med svartpeppar. Den går att frysa så jag har 3 matlådor i frysen och en skall med till jobbet. För den som är intresserad, så är det 3 points/portion men om man använder brieost (utan kanter) i stället för mozarellan, blir det 3.5 points. Viktväkarboken köpte jag i en andrahandsbutik i våras och i den står det just om poängsystemet.

När jag varit med sonen ett par flyttvändor, hamnade vi på MAXI här i närheten. På väg hem skulle jag just peka ut där jag sett ett rådjur stå dagen innan, men det behövde jag inte peka ut. Där stod han igen… men nu fullt upptagen med att belägra sin rådjursdam. Lite sex så där inför öppen ridå är kanske inte helt fel när man är en kåtbock :tongue3_tb:

Så idag har vi hunnit med lite flyttlass, matlagning och sex.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php