Aug 25 mån 2014

Härliga dagar

18:50 i kategorin Ledighet

Det är alltid lika härligt att komma till Kalmar och promenaderna drar i mig. Solen visade sig också, även om det även fanns en och annan skvätt regn

Självklart blev det mys och gos med lillan. Dessvärre var min ene son genomförkyld och ville inte risker att smitta lilla brorsdottern, så han blev kvar där han var. Detta med barn – visst är det underbart! Det är en sådan obeskrivlig lycka och glädje att få vara med om att möta dessa små människor som är en del av oss själva: Våra barn, barnbarn och för de som har; barnbarnsbarn o.s.v. Hjärtat är fyllt, ja helt enkelt överfylld, av underbara känslor och fjärilar som kittlar alla nerver som finns, alla endorfiner som finns att uppbringa. Att bara sitta och betrakta den lilla, fyller mig med så obeskrivlig lycka att jag aldrig vill släppa henne med blicken. Att lukta på henne, skapar så mycket känslor som inte går att beskriva… att ge henne en lätt kyss på kinden, ger smak av fullkomlighet. Finns någon större kärlek än att få möta sina barn, barnbarn…. ?

Väninnan och jag satt ett par timmar på Kullzénskas uteservering och pratade, som vanligt. Det blir alltid mycket sagt om både livet och annat.

Efter det mötet gick jag till äldste sonens svärföräldrar, där vi skulle få middag. Sedan blev det bus och gos med gamle Malte, 13 år (samt Tia, som är min svärdotters systers hund, också en Jack Russel) Han är inte lika pigg som förr men ack, så underbar och charmig.

Dagen idag startade med ett särskilt besök och därpå en stunds massage hos bäste Jimmy. Sedan blev det tåg tillbaka till Göteborg

Nu sitter jag i soffan, blickar tillbaka på helgens underbar timmar, möten och glädje. Ur mitt innersta vill jag tacka alla som gjorde min helg; alla från barn, barnbarn, vänner, svärdotter med föräldrar och syster… sko-Bobban och Jimmy. När jag är i Kalmar, försöker jag möta de allra viktigaste för mig när tiden är så kort.

Människor i stort måste lära sig ta vara på den tid de har, se till att träffa de som är viktiga för dem… vi vet aldrig hur morgondagen ser ut.

Men jag har haft härliga dagar! Dessa skall jag vårda!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php