Aug 22 fre 2014

Dagens tanke

”Sparv, Ditt budskap är entydigt: det är inte för sent för mig att börja sjunga.” Tess Gallagher

Det var en gång en mor som tyckte om att hänga tvätten på ett klädstreck på gården. Hennes lilla dotter kröp omkring bland lakanen och handdukarna som räckte nästan ända ner till marken. Flickan hade inte börjat prata än, så mamman visste inte vad hon tänkte.

Tio år senare, när flickan var tolv r, berättade hon för sin mamma att hennes lyckligaste barndomsminne var när hon lekte i sin ”lekstuga” bland lakanen på klädstrecket. Hon kom ihåg att hon trodde att mamma hängde dem där enbart för att hon skulle få leka på gräsmattan i solen och blåsten.

Så härligt att leva i en värld, där det är möjligt att göra andra människor lyckliga av misstag! Det är en underbar gåva, som kan få oss att lägga ner större omsorg och kärlek på allt vad vi gör, därför att det kanske blir ett minne för livet för någon av våra närstående.

Vilka vackra minnen har jag från min barndom?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php