Aug 21 tor 2014

Vilken underbar dag!

Jag anlände jobbet som vanligt i morse. Loggade in och fick lite rapport från nattens händelser.

Just som jag stod med en nål i högsta hugg för att ta prover på en patient, kom en kollega och ville tala med mig. En verksamhetschef var uppe på avdelningen (våran är på semester så en kollega på annan avdelning har trätt in som VEC tills vidare) Jo, det var ju så att det saknades en undersköterska på en annan avdelning – och jag kände hur jag drog ner rullgardinen när hon nämnde en viss avdelning – men så kom hon till saken. Kunde jag gå ner till avd. XXX och bistå dem med min närvaro? De saknade en undersköterska.

Jag nästan dansade och skuttade av lycka! Det var min hemavdelning (som var min hemavdelning innan jag blev nominerad och antagen att vara med och starta upp den avdelning jag idag är på) som behövde hjälp och vi var tillräckligt många personal för att kunna avvara en – och det blev jag!

Åh! Vad underbart roligt det var! Jag möttes med glada tillrop och kramar! Det var verkligen som att komma hem! Det var tryggt, härligt och alldeles underbart! Dessa kollegor saknar jag verkligen!

Inte nog med att jag fick vara där idag! En anhörig kom med en stor smörgåstårta samt en gräddtårta som tack för att vi vårdat dennes anhörig som skulle åka hem idag. Det var verkligen rätt dag att få vara med!

Det har varit en underbar dag idag!

En kommentar till “Vilken underbar dag!”

  1. Micke Linux Google Chrome 36.0.1985.135 skrev den 23 Aug 2014 @ 08:54

    Härligt läsa!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php