Aug 21 tor 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Dundret är bra, det imponerar; men det är blixten som gör jobbet.” Mark Twain

Dundret drar till sig uppmärksamheten. Både det öronbedövande dånet över huvudet på oss och det dova mullret i fjärran är imponerande naturfenomen. Men det är blixten som är den elektriska urladdningen mellan två moln eller mellan ett moln och jorden.

Ibland är vi som dundret. Vi skriker ut våra avsikter för familjen, eller berättar lågmält om våra drömmar för våra vänner. Men vilket tonläge vi än använder, så är det förmågan att fullfölja våra föresatser som är det viktigaste. När vi har genomfört det vi har föresatt oss, kommer vi att fyllas av tillfredsställelse och energi. Tack vare den energin och vetenskapen om att vi kan klara av vad vi föresätter oss, kommer vi att kunna förverkliga våra drömmar.

Vilka ofullbordade uppgifter kan jag avsluta idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php