Aug 17 sön 2014

Dagens tanke

Ordet ”image” är helt enkelt det franska ordet för ”bild”. Roseanne Lloyd

Om vi har en positiv ”image” av vår familj, är det lättare för oss att föreställa oss goda relationer. Det för det lättare för oss att uppskatta familjen.

Det var en gång en kvinna som försökte föreställa sig en bild av sin familj. Hon tänkte på vanliga bilder som en trädgård, ett fotbollslag eller ett zoo. Till slut kom hon på en. När familjen är glad och lycklig, föreställer hon sig den som en varm källa i Yellowstone Park.Alla är glada och kopplar av. Alla kan när som helst låta tankar, känslor och planer bubbla upp och pysa iväg. Men ändå är hela familjen tillsammans i sin varma källa, omgiven av en krans av vackra barrträd.

Kan jag komma på en bild för min familj idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php