Aug 16 lör 2014

Lördag igen

Igår var en ledig dag och den hade jag tänkt spendera på Göteborgskalaset. Men det var inget skönt väder för att gå runt på stan och kika och på kvällen var jag en aning trött.

Men det blev en snabbtur på förmiddagen och då passade jag på att köpa en påse korv från Tyskland och cheddarost från mina brittiska favoriter. Det finns mat i massor sådana här dagar och jag passade på att testa hamburgare på kängurukött. Förra året smakade jag krokodil.

På eftermiddagen blev det en tur till mina föräldrar där det bjöds på middag och småprat.

För övrigt inaktiverade jag mitt facebook-konto igen (äntligen) igår kväll och det känns bara skönt. Det är en sida som jag inte egentligen tycker fyller någon vettig funktion. Sidan har jag mest haft för att spela ett och annan spel som ändå inte ger mig annat än leda som resultat. Visst har jag slängt ut en och annan mindre intressant kommentar, ibland länkat upp en artikel av värde eller länkat in bloggen… men jag är för närvarande trött på sidan.

Många anser att det är ett sätt att hålla kontakt med vänner och bekanta runt om i landet… men för min del går det ändå. Utan facebook. Jag har telefon som använd för sådant syfte och så har jag en mail som också används i det syftet. Så finns det papper och penna om man vill skriva riktigt brev till någon… så det går hålla kontakt ändå. Det kunde vi före facebook uppfanns också. Jaja, var och en blir salig på sitt sätt att leva och just nu är jag nöjd med att ha inaktiverat kontot igen. Det är i alla fall inte omöjligt få tag i mig, om man nu vill.

Nu är det lördag igen och med det, allt vad denna dagen kommer att innehålla.

En kommentar till “Lördag igen”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 31.0 skrev den 16 Aug 2014 @ 20:54

    Du har haft det du gjort idag då.. själv var jag en liten sväng till stan bara och mest bara gjort ingenting då det gör lite ont (för ont) för göra nått tycker jag.

    Visst ja, du har en guide att läsa också ;)

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php