Aug 16 lör 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Jag är solen på Ditt gyllne hår
jag är vinden mot Din kind
där på livets stig Du går
skänker jag Dig frid i sinn'”
Gordon Bok

I dag skall jag känna… Jag skall känna vind, vatten jord, sol. Jag skall känna regnet, hur det smakar, och svalkan, när regnet piskar mot huden. Jag skall känna skjortan mot kroppen, håret som sveper över ansiktet i vinden.

Kärleken skall kännas som ett tänt ljus på en födelsedagstårta, ett ljus som vägrar att slockna, hur mycket jag än blåser på det. Medkänslan skall kännas som en dov molande tandvärk som inte hindrar mig i mina sysslor, men som aldrig tar slut. Jag skall känna glädje och sorg,smärta och hänförelse. Idag skall jag känna. Jag skall känna som en mänsklig varelse som är lika unik som en snöflinga och lika vanlig som gräset.

På hur många olika sätt kan jag känna idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php