Aug 13 ons 2014

Göteborgskalaset

Göteborgskalaset är igång igen – eller som det egentligen heter numer; Kulturkalaset. Det är på Göteborgskalaset jag köper cheddarost!

Det är av dessa herrar jag provsmakar för att sedan köpa cheddarost och godare ost får man leta efter. Det är lite ”julafton” för mig, då jag väntar ett helt år på att få tillgång till just dessa ostar. Inköpen skall jag göra på fredag….

Precis som förra årets, så finns det också i år några indianer som spelar, säljer CD-skivor, smycket med mera

Här är ett litet kort klipp på ett av deras uppträdanden

Jag gick vidare upp till Kungsportsplatsen. Himlen var mycket varierande. Jag stod på ett och samma ställe och tog inom loppet av 15 sekunder 3 bilder; En bild till höger, en rakt fram och en till vänster. Med andra ord det kunde lika gärna bli regn som att bli möjlighet att sola

I Bältesspännarparken finns massor av diverse tält, bl.a mattält. Men de skall jag besöka på fredag

… och nere i Vallgraven är det också lite aktiviteter

Mer om Göteborgs/Kulturkalaset kommer i veckan.

Lev väl!

En kommentar till “Göteborgskalaset”

  1. Micke Linux Google Chrome 36.0.1985.135 skrev den 16 Aug 2014 @ 07:19

    Trevligt då det händer nått i lillstan.. ;)

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php