Aug 13 ons 2014

Fredag den trettonde

09:00 i kategorin Allmänt

För 4 år sedan var det idag en fredag – den trettonde för att vara korrekt. En av sönerna och jag hade pratat lite om just detta fenomen, att folk tror på skrock, att man just en fredag den trettonde inte skall utsätta sig för risk för fara.. att olyckor sker oftare en fredag den trettonde o.s.v Sonen och jag var relativt överens om att det kanske mer handlar om att människor i allmänhet är mer vaken för detta datum och undermedvetet utsätter sig för viss risk för olycka.

Sonen och jag skulle på bio på kvällen och vi skulle ses hos mig och åka in tillsammans. Plötsligt ringde telefonen och det var sonen…. och vad som hänt kan Du läsa här

En olycka händer så fort och lätt – och som ett p.s till det benbrott han fått, så var det värre. Bortsett från benbrotten i ankeln hade han, fick vi veta vid en röntgen jag påpekade behövdes vid ett återbesök 2 veckor senare, ett benbrott på vadbenet också, strax under knät och det kan Du läsa om här.

Så underskatta inte den trettonde en månad om det är en fredag.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php