Aug 10 sön 2014

Dagens tanke

”De som åstadkommer mest är nog de som drömmer mest.” Stephen Leacock

Hur skulle det se ut i världen om det inte fanns drömmare – människor som tar sig tid att balansera på randen till det omöjliga? Annorlunda samband, mäktiga fantasier och kreativa idéer kommer till oss i våra dagdrömmar. De smyger sig in när vi minst anar det, som en katt om natten, och plötsligt hoppar de fram och ger sig till känna.

Att ta sig tid att dagdrömma – att sitta stilla en stund med sina tankar och göra ingenting – det är att ge sig själv en dyrbar gåva. Och vem vet, vi kanske ger världen också en dyrbar gåva! Ur några av våra drömmar kanske det spirar något stort.

Vad skall jag göra idag för att förverkliga någon av mina drömmar?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php